maandag, september 16, 2024

Inschrijving 14e editie Lions Zuidplas Rally geopend

Op zaterdag 14 september organiseert Lionsclub Zevenhuizen voor alweer de viertiende keer de R&M Forwarding Lions Zuidplas Rally. De inschrijving is inmiddels geopend.

De Lions Zuidplas Rally is een toertocht waar deelnemers al kaartlezend door de regio rondom Zevenhuizen worden geleid. Zowel gevorderde rijders als beginners kunnen meedoen. Het maakt ook niet uit wat voor auto je gebruikt.

De veertiende editie vindt plaats op zaterdag 14 september. La Baraque in Zevenhuizen is wederom het start- en eindpunt van de rally. Deelnemers ontvangen naast het dagprogramma ook een lunch, borrel en buffetdiner, en de benodigdheden voor de tocht.

“Doe lekker mee!”

Lionsleden Johan Hogervorst en Jos Benders trekken samen de kar in de rallycommissie. De rally richt zich op een gezellige dag over mooie wegen in de nabije omgeving, zo vertellen ze.

Jos Benders: “Het event is voor iedereen, of je nu een klassieker rijdt, sportauto, cabrio of elektrische auto, doe lekker mee! Want uiteindelijk hopen we dat iedereen een gezellige dag heeft en aan het eind van de dag mooie verhalen mee naar huis neemt. En natuurlijk een paar mooie veilingstukken, want ook dit jaar hebben we weer een extra veiling voor het goede doel.”

De volledige opbrengst van de rally komt ten goede aan de goede doelen, zoals onder andere het Leontienhuis en Stichting Vaarwens. Hogervorst: “Ons Lions-motto is ‘We Serve’ en om mensen te helpen die het minder goed hebben, rijden we graag een rondje extra!”

Meer informatie

Via www.lionsclubzevenhuizen.nl/rally kunnen de deelnemers zich inschrijven en is meer informatie te vinden.

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen