zondag, september 8, 2024

Politie houdt 18-jarige Krimpenaar aan na vondst vuurwapen in Rotterdam

De politie heeft vrijdagavond een 18-jarige man uit Krimpen aan den IJssel aangehouden na de vondst van een vuurwapen. De politie controleerde die avond de bezoekers van een café aan de Slaghekstraat in Rotterdam. 

Agenten was het eerder opgevallen dat enkele bezoekers van het café zich verdacht gedroegen wanneer de politie langsreed. Toen er een anonieme tip binnenkwam dat er personen met vuurwapens het café bezochten, besloot de politie over te gaan tot een inval van het café.

Terwijl agenten zich naar het pand begaven en bezoekers dit in de gaten kregen, probeerden een aantal van hen te vluchten. Één van hen gooide tijdens het rennen een tasje weg, hierin werd een vuurwapen aangetroffen. Het tasje bleek van de 18-jarige man uit Krimpen aan den IJssel te zijn, die is aangehouden.

Onderzoek

Verder onderzoek in het café en het fouilleren van de bezoekers van het café leverde verder niets meer op. Het café ligt onder een vergrootglas bij de politie, dit na eerdere incidenten in het pand. Zo werd er bij een andere controle 10.000 euro aan cash geld aangetroffen.

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen